top of page

søn. 27. jun.

|

Naturlig på Korsgaarden

Familieuge - søndag d. 27. juni til torsdag d. 1. juli

Start sommerferien med familie forkælelse. Ferie ferie ferie, nu skal der findes overskud og ro til hinanden og I kommer væk fra en måske travl hverdag.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Familieuge - søndag d. 27. juni til torsdag d. 1. juli
Familieuge - søndag d. 27. juni til torsdag d. 1. juli

Tid & sted

27. jun. 2021, 14.30 – 01. jul. 2021, 12.30

Naturlig på Korsgaarden, Tåstrupvej 5, 4880 Nysted, Danmark

Om

Hvis din famlie ønsker at være aktiv og er nysgerrig på hvad vores danske natur tilbyder på Lolland, kan en Familieuge på Naturlig på Korsgaarden være et valg for jer.

Famlieugen er et 5 dages program med 4 overnatninger, hvor vi tilbyder et ophold med alt fra ro, træning, positivitet samt dejlig sund og velsmagende kost. Vi ønsker at inspirere jer, fylde jeres kroppe med energi, skabe begejstring, skubbe jeres grænser og nulstille jeres hjerner. Vi sætter rammen for at det simple og de essentielle ting, vil skabe glæde og begejstring for hele familien. 

Familieugen afholdes på Naturlig på Korsgaarden, som med sine ca. 270.000 kvm jord byder på ikke mindre en 7 søer, marker, kvæg, et rigt fugleliv og alskens slags danske ferskvandsfisk. I naturen har vores professionelle trænere / coaches lavet en række udfordrende, sjove og spændende aktiviteter. 

I bor enten i Robens luxustelte med enkelt og lækker indretning med rensdyrskind på gulvet og bålplads med rustikke potter og pander eller I overnatter i jeres eget medbragte telt.

Filosofi

Vi hjælper hinanden med at skabe små micro eventyr og passer på naturen.

Indhold

Udgangspunktet er at alle familier skal kunne deltage, uanset niveau, behov eller ambitioner. I vælger at deltage på det, I har lyst til. Vi har sammensat et varieret program, hvor vi vil udfordre din familie fysisk, kreativt og jeres evner til at samarbejde i naturlige omgivelser. Få ro på familien, få pulsen op, grin, spis god mad, træn og oplev små micor eventyr. I kommer helt ned i gear. 

I kommer både til at lære at bo i en naturcamp, dyrke sport, lave mad i det fri, indblik i at jage og finde mad i naturen, naturlig muskeltræning og til få pulsen op, så du booster din krop og dit sind. Hver dag er der lagt tid ind til at gøre hvad man vil. Måske I har brug for at ligge i hængekøjen og læse en bog, lyst til en tur på stranden eller at besøge det smukke Nysted. Vi har lavet en camp hvor du kan sejle kano, træne en masse eller slappe af, træklatring, sport i naturen, 10 kamp, fiske, spille squash og meget mere.

Mad

Vi serverer lækker økologisk morgenmad, hvor I evt. selv plukker bær og henter æg i vores hønsehus. Øvrige måltider sker i form af fællesspisning eller I får udleveret en madkasse som I selv kan tilberede ved bålstedet. Drikkevarer, the og kaffe kan tilkøbes i kiosken.

DET PRAKTISKE

Alle er velkomne.

Der tages individuelle hensyn.

Aldersgruppe: fra 10 – 100+ år

DETTE FÅR DU

- 4 overnatninger på Naturlig På Korsgården

- Økologisker måltider – morgenmad, frokost og aftensmad i form af madkasser og fællesspisninger eller ved din bolig.

- 2-4 orgniserede aktiviteter per dag

- Vi har bestilt godt vejr. Men husk der findes ikke dårligt men kun dårligft udstyr - Se vores forslag til pakkeliste.

- Tid til ro og afslapning i smukke omgivelser.

- Undervisere er til din rådighed under hele opholdet.

PRIS

Fra kr. 3200,- pr. voksen og unge 1900,– per person i luksus Robenstelt med senge. (Min 4 personer per telt).

Mulighed for deltagelse i ejet telt for kr. 2.500 per voksen og 1500 per barn.

Bookning er bindende og kan ikke annuleres og bliver ikke refunderet.

FOR BOOKING KONTAKT OS PÅ: INFO@naturligpaakorsgaarden.dk

Share This Event

Ingen events i øjeblikket
bottom of page