top of page

Få 20 % rabat på dit ophold på Korsgården i 2022

Vi giver dig tid til at nyde, skaber og genopleve mindefulde øjeblikke i naturen

- Lisbet M. 

Trænger du til at koble af.? Bare nyde livet, nærværet og hyggen så er Korsgaarden helt perfekt. Er lige hjemvendt fra et fantastisk ophold, og jeg har allerede lyst til at vende tilbage. Omgivelserne er magiske og noget man ikke kan få nok af. Jeg er fyldt med glæde over hyggestunderne vi har haft. Vi har samlet bær og svampe til at lave mad over bål, fisket og vigtigst af alt grinet. Derfor tak for en skøn oplevelse Morten, det er et skønt sted du har dig!! ☀️

En weekend i naturen gør underværker

Har du brug for en pause? På Korsgården er det nemt at få en god og afslappende oplevelse i naturen. Vi har nemlig sørget for det praktiske, så du sænke skuldrene sammen med din familie, din kæreste eller dine venner. Så er der plads til at hygge rundt om bålet, fange fisk eller sejle en tur på søerne. 

2

Magien der opstår i naturen og rundt om bålet 

De små magiske øjeblikke opstår ofte, når man, efter en begivenhedsrig dag i det smukke landskab, skal tilberede aftensmaden, med det man har fanget eller fundet. Grillet torsk med rørhatte, lokale økokartofler med urtesmør og skovsyre efterfuldt af vilde brombær er en menu, de fleste vil sætte pris på.

A445B6D8-5FDA-4BEA-B1B8-AA214D87AB80.heic

Få din rabatkode

- Ann-Marine S. 

Helt fantastisk sted, meget idyllisk og vildt flotte telte, der alle ligger ned til vandet. Vi var der med 4 børn, og de elskede det! Ved ankomst får man en vogn med alt hvad man skal bruge til at lave bål og præparere sin egen aftensmad. Der er en brændeovn i alle teltene hvis det bliver koldt om natten. Om morgenen kan man hente en rigtig lækker morgenmad hos Morten og enten spise den i pejsestuen eller ved sit eget telt. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi kommer derned.

bottom of page