top of page

Bushcraft Kursus på Korsgården: Et Unikt 24-Timers Eventyr

Opdateret: 26. nov. 2023

Tag med på et eksklusivt 24-timers eventyr og Bushcraft Kursus på Korsgården, hvor vi kombinerer vildmarksfærdigheder, overlevelsesteknikker og en uforglemmelig nat i naturen. Dette kursus er skabt til både erfarne friluftsentusiaster og nybegyndere, der ønsker at udfordre sig selv og dykke ned i naturens skattekiste.

Udforsk Naturen og Mestr Overlevelsesprincipperne (LIV)

Vi udfordrer dig til at mestre overlevelsesprincipperne: Ly, Ild og Vand. Dette er ikke bare et kursus, det er en rejse ind i naturens hjerte, hvor du lærer at navigere, tænde bål med naturlige materialer og skabe ly for natten.

Netværk for Livet

Bushcraft-kurset er ikke kun en læring i færdigheder; det er også en mulighed for at møde ligesindede mennesker, der deler din passion for naturen. Skab dybe forbindelser og knyt bånd med andre eventyrlystne sjæle. Måske finder du din næste eventyrpartner eller udvider din vennegruppe.

Anders Bruun, ejer af AB_Bushcraft, deler sin erfaring: "Jeg har set folk vokse og blomstre gennem bushcraft. Det handler ikke kun om at overleve i naturen; det handler om at forbinde sig til den på en dybere måde. På Korsgården skaber vi et rum, hvor folk kan dele denne rejse og inspirere hinanden."

Mental Styrke i Mørket

Udover de fysiske udfordringer får du indsigt i mentale strategier til at tackle en nat i mørket. Dette kursus udvikler ikke kun dine færdigheder, men styrker også din mentale udholdenhed. Lær at bevare roen og træffe velinformerede beslutninger, selv når mørket falder på.

Enestående Overnatningsoplevelse

Afslut kurset med en overnatning i primitive telte. Dette er din chance for at opleve vinterovernatning på en sikker og lærerig måde, og få fundamentet for at udforske naturen på dine egne præmisser. Vi guider dig i at skabe ly, finde egnede materialer og holde varmen.

Morten Helbo, ejer af Naturlig på Korsgården, deler sin indsigt: "Bushcraft handler ikke kun om færdigheder, det handler også om at komme tættere naturen og udfordre sig selv. På vores kursus lærer du ikke kun praktiske ting som at tænde bål, men også hvordan naturen kan styrke dit sind, forbinde dig til omverdenen og spændende menensker."

Bushcraft Priser og Tilbud

Bushcraft kurset koster DKK 1400, men hvis du betaler inden 10. December, kan du nyde godt af en "Early Dog" og deltage for DKK 1200 (bemærk, kun 10 pladser til denne pris). Der er også mulighed for at købe en vennebillet til DKK 4000, så du og fire venner eller kollegaer kan drage på eventyr sammen til en god pris.

Hvad Kan Du Lære?

For at klare vinterovernatningen lærer du brugen af enkle midler som kniv, økse og sav. Du vil få sikre teknikker med disse redskaber, brug af tændstål med naturlige materialer, samt færdigheder i bålantænding og brændeskaffelse i vinterkulden.

Hvad Siger Deltagerne?


Anna: "Bushcraft-kurset på Korsgaarden var et fantastisk eventyr! Jeg mødte så mange inspirerende mennesker, delte historier omkring bålet og lærte uvurderlige overlevelsesfærdigheder. En uforglemmelig oplevelse, der ikke kun styrkede mine kompetencer, men også skabte varige venskaber."


Emil: "Instruktørerne, Morten og Anders, delte deres ekspertise på en måde, der gjorde selv de mest avancerede færdigheder tilgængelige. Jeg har mødt ligesindede mennesker, fået et helt nyt perspektiv på overlevelsesteknikker, og ikke mindst haft en sjov og udfordrende tid i naturen. Kan klart anbefales!"


Emma: "Jeg var usikker på, om jeg havde tilstrækkelig viden til at deltage i Bushcraft-eventyret på Korsgården. Men jeg blev positivt overrasket! At lære at tænde bål med naturlige materialer og overnatte i primitive telte var ikke kun lærerigt og givende, det var også tilpasset til flere forskellige niveauer."


Mød Instruktørerne

Morten Helbo: Ejer af Naturlig på Korsgården, har guidet både virksomheder og teams til gode oplevelser.


Anders Bruun: Anders er ejer af AB_Bushcraft, med lang Bushcrafts erfarings, der gør at han har styr på både dad jokes og overlevelsesteknikker. 


Book Din Plads

Begrænsede pladser er tilgængelige. Book din plads på kursussiden. Kontakt os på telefon +45 26161607 eller email info@naturligpaakorsgaardend.dk, hvis du har spørgsmål.


Tags: Bushcraft Kursus, Overlevelse, Natur Eventyr, Vildmarksfærdigheder, Outdoor Uddannelse, Friluftsliv

Comentarios


bottom of page