top of page

En tur på Korsgården og Whitsun Festival i pinsen fyldt med natur og kultur

Opdateret: 28. apr. 2023


Oplev Whitsun Festival på Lolland

Whitsun Festival er en årlig festival, der finder sted på Lolland i pinsen. Festivalen finder festivalen sted ved det flotte Christianssæde Herregård omkredset af skov d. 28. Maj. På festivalen kan man bl.a. opleve, spændende talks, lækre lokale madoplevelser og koncerter med bl.a. Burhan G, Scarlett Pleasure, Swan Lee. Der er noget for enhver smag, og festivalen er en oplagt mulighed for at opleve noget nyt og spændende.

Overnatning på Korsgården

Når man besøger Whitsun Festival, er Korsgården en oplagt mulighed for overnatning og for at lidt mere afslapning med i pinsen. Her kan man overnatte i en af de hyggelige og veludstyrede Glamping Telte, og nyde roen og den smukke natur omkring gården. Man kan bruge saunaen, nyder pinsesolen, søerne og det mange lyde fra dyrene.

Natur og kultur i skøn forening

Når man overnatter på Korsgården under Whitsun Festival, får man ikke kun en god nats søvn. Man får også mulighed for at opleve naturen og kulturen på Lolland på tæt hold. Korsgården ligger nemlig i lige ved siden af en Naturpark, hvor man kan gå ture og der er mulighed for at besøge hyggelige Nysted.

Efter en dag med festival og oplevelser, kan man slappe af og nyde den fredelige atmosfære på Korsgården og vågne op til fuglefløjt. Man kan grille i haven, sidde ved bålet og nyde en kold øl eller en kop kaffe på terrassen. Alt imens man nyder synet af de smukke omgivelser.

Book din overnatning nu

Hvis du vil sikre dig en overnatning på Korsgården under Whitsun Festival, er det en god idé at booke i god tid, da der er stor efterspørgsel på overnatningsmuligheder i pinsen (vi har allerede lørdag d. 27. Maj fuldt booket). Læs mere om Whisun festival

83 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page