top of page

Glamping og gourmet på Korsgården under Madens Folkemøde


Oplev gastronomiens højborg på Lolland

Madens Folkemøde er en årlig begivenhed, der foregår på Lolland. Det er en festival for mad- og drikkekultur, hvor lokale producenter og kokke samles for at vise deres bedste sider frem. I 2023 finder Madens Folkemøde sted den 2.-3. juni, og det er en oplevelse, du ikke må gå glip af.


Overnat på Korsgården under Madens Folkemøde

Hvis du planlægger at tage på Madens Folkemøde, så hvorfor ikke gøre turen endnu mere speciel ved at overnatte på Korsgården? Vores glamping-løsninger giver dig mulighed for at opleve naturen på nærmeste hold, samtidig med at du har en bekvem og hyggelig base et kvarter fra Engstofte Gods, hvor Madens Folkemøde afholdes.


Oplev den lokale madkultur på Korsgården

På Korsgården kan du nyde den lokale madkultur på en helt særlig måde. Vores glamping-telte har nemlig indbyggede bålpladser, hvor du kan tilberede din mad over åben ild. Efter at have besøgt Madens Folkemøde og smagt på de mange lækkerier, kan du tage dine nye erfaringer med dig tilbage til Korsgården og prøve dem af på bålet.


Praktiske informationer om Madens Folkemøde

Madens Folkemøde finder sted på Lolland den 2.-3. juni i 2023. Festivalen afholdes i Maribo, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Korsgården. Der er gode transportmuligheder til og fra festivalen, og vores personale vil også være behjælpelige med at arrangere transport, hvis det ønskes.


Book din plads på Korsgården nu

Giv dig selv en ekstraordinær oplevelse ved at overnatte på Korsgården under Madens Folkemøde. Book din plads nu og se frem til en uforglemmelig weekend i gastronomiens højborg.


Vi ses på Lolland.


Morten Helbo
Bình luận


bottom of page