top of page

Naturlig På Korsgården: En drøm om et lille stykke paradis på jorden

Velkommen til Naturlig På Korsgården, min drøm om et lille stykke paradis på jorden! Jeg er Morten, ejeren af dette smukke sted, og jeg vil gerne dele min personlige historie og min passion for naturen med dig.


Da jeg var dreng, tilbragte jeg hver anden weekend og alle sommerferierne på Sejerø. Jeg tænker tit på, hvad det var, jeg var så glad for ved Sejerø og det jeg husker er, at hele familien, vores venner og kærester lå i drømmesenge rundt om et stort bål, spiste snobrød med smeltet smør og marmelade, min mor kom med. Vi fortalte jokes og delte dybere emner. Vi talte sammen. Derudover tog vi på havnen og hentede frisk fisk. Min far lærte mig at jage, og vi havde en kæmpe urtehave, hvor min favorit var de nye friske kartofler med koldt smør og salt.


Livet på Sejerø drejede sig om at være sammen, jagt på den rigtige måde, hvor vi skød de dyr, vi havde brug for, fiskeri hvor vi fangede de fisk, vi kunne spise og naturligvis god mad.


Da jeg blev ældre og begyndte at tjene penge i byen, mistede jeg lidt af dette, men nu hvor jeg er blevet ældre, sætter jeg pris på den læring og tilfredsstillelse, der er i at gøre et stykke arbejde, hvor resultatet kan ses og hvor vi alle kan glæde os over det.


Så jeg kastede mig ud i dette projekt, Naturlig På Korsgården, for at dele mine erfaringer og værdier med andre. Her kan man nyde den smukke, ubefæstede natur og lækre søer, mens man nyder roen og den ultimative glamping-oplevelse. Teltene er placeret ud til søerne, så du kan nyde solnedgange og stjernehimmelen fra din soveplads. Derudover har vi også en række aktiviteter som Supboard på søerne, gåture i området, fiskeri og sauna. Madlavning på bål er en stor del af glamping-oplevelsen, og vi stiller gerne alt det udstyr, du har brug for gratis til rådighed.


Men det vigtigste for mig er, at vi skaber gode minder og oplevelser for vores gæster. Det er ikke kun et sted at sove, det er et sted at leve, og jeg håber at du vil dele dette liv med os.'


Book dit ophold og kom og oplev dette lille stykke paradis sammen med mig. Jeg lover, at du ikke vil fortryde det. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Naturlig På Korsgården og dele vores passion for naturen, god mad og samvær med dig.


Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page