top of page

Tak for din tilmelding

Vi håber at vi får chancen for at møde dig på Korsgården. Book dit ophold med 20 % rabat. Vi har sendt dig en kuponkode du kan bruge (husk at tjekke din spam). 

E8FDD011-5851-43D6-A14B-7B55C764C545.heic

Hvorfor Naturlig på Korsgården? 

Sæt tempoet ned med fuglefløjt

Korsgården er det perfekte sted til at komme væk fra dagligdagen for en stund. Største risiko er at du bliver vækket af fuglefløjt. 

Knyt stærke relationer

Naturen er genial til at åbne op og komme tættere på hinanden. Og det kommer helt naturligt, når du går ture, lytter til natten og tænder et bål sammen.

Bliv inspireret

Tanken bag korsgården er at vi alle kan inspirere hinanden og skabe noget sammen. Hvis du har lyst at der altid mulgihed for at møde spændende mennesker på Korsgården.

97EE16D9-2B98-41CC-AAF1-EA0CD8C99AD5.heic
  • Hvad koster et ophold på Naturlig på Korsgården?
    Opholdet varierer i pris afhængig af sæson, antal overnatninger og hvor mange i er. Prisen er mellem 1200 og 1900 for to personer inkl. lækker morgenmad.
  • Må jeg tage min hund med på Korsgården?
    Jada, tag endelig din hund med. Der er god plads på Korsgården til både dyr og mennesker og du vil sandsynligvis også møde vores labrador Billy. Det koster 300 kr. at have hund med og vi beder dig om at hunden ikke ligger i møbler eller seng.
  • Er der mulighed for at annullere eller ændre en booking?
    Som udgangspunkt er det ikke muligt at annullere din booking. Såfremt du er blevet forhindret på en given dato, så kontakt os for en løsning på info@naturligpaakorsgaarden.dk

Har du stadig spørgsmål?

bottom of page