top of page

Inden dit besøg på Korsgaarden

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Her finder du al den praktiske info og forhåbentlig svar på dine spørgsmål.

Check in og check ud

1. Adressen er Tåstrupvej 5, 4880 Nysted

2. Check-in er kl. 15.00 - 17.00. 

 • Find din vært i fællesstuen med indgang fra marken

 • Du får udleveret lampe-nøgle

3. Check-ud er kl. 11.00. Når du checker ud, så:

 • Efterlad telte nogenlunde som i modtog jeres “bolig”.

 • Det brugte sengetøj tages med retur til gården.

 • Alt I har lånt på gården tages med retur til gården og lånte gryder, potter og pander vaskes og stilles på plads

 • Du indleverer lampe-nøgle

 

Tak for forståelsen og vi ser frem til at byde jer velkommen.

Med venlig hilsen

 

Morten Helbo, Korsgården.

Et par vigtige regler

Pas på naturen - og dig selv! 

Al affald skal i skraldespande og med retur ved afrejse. Passer vi på naturen passer vi også på hinanden. Korsgården har en fantastisk sø. Brug den al det du kan, men gør det ansvarligt. 

Ild og bål

Af hensyn til risikoen for naturbrand, må der ikke tændes ild eller bål andre steder end på bålpladsen og/eller andre anviste områder. Bemærk at det er ansvarspådragende at tænde bål andre steder en på bålpladserne

Skab den gode oplevelse for alle

Der er masser plads på Korsgården, men du vil uundgåeligt støde på andre. Du kan se det som en mulighed for et lære noget nyt eller høre en anden persons historie. Du kan også bare være dig selv - bare du behandler alle med respekt.  

Det praktiske, når du er på Korsgården

Lån af  Glamping Kit

I kan låne opvaskebalje, opvaskebørste, service, skærebræt, kniv, grillhandsker, startbrænde til grill og kan. I fælles rummet kan I vaske gryder pander mm, som I bedes stille retur. Service stilles og skyllet i stativet og vi vasker det. 

Toilet, brænde og vand

Der er både toilet på Gården og overfor telt 4. Aborren. Det betyder at der er mellem 40 og 200 meter til et toiletbesøg afhængigt af hvor I bor. Der leveres drikkevand og sække med brænde kan købes på gården.

 

Søbad, udebrus og shower-bags

Tag endelig et bad i søen, men pas på eventuelle glatte sten, når du træder ud. Hent shower-bags i fællesstuen og tag bad under træerne. Alternativt brug vores udebruser på gården.

Kaffe, øl og vin

Der er et mindre udvalg af drikkevarer i fællesstuen, der kan købes. Vi tager kort og kontanter. 

Praktisk vogn

I låner en vogn, så I “nemt" kan komme frem og tilbage på Korsgården med service og tasker.

Linned og håndklæder

Linned og håndklæder leveres til telt. Det brugte sengetøj og håndklæder tages med retur til gården før afgang. 

Møbler, senge og interiør

Møbler, senge og andet interiør skal blive i teltet. Dog kan skind og hynder benyttes i tørvejr udenfor. Men tag det ind om natten og / eller når du forlader teltet. Husk altid at lukke teltet. 

Wifi og opladning

Der kan oplades i fællesstuen, men der er ellers ikke adgang til Wifi på Korsgården. Vi opfordrer til at sætte tempoet ned, nyde naturen og være sammen

Udstyr til bålmad

I kan frit låne udstyr til forberedelse af bålmad i fællesstuen inklusiv potter, pander og hvad der ellers kan være brug for på bålet. I bedes tage det med retur til korsgåden ved udcheckning senest.

Morgenmad

Morgenmaden afhentes som take-away eller spises i fællestuen mellem kl. 8.00 og 9.00. Den består af: Kaffe (spørg til te), juice, en bolle, ost, yougurt, smør og syltetøj

Fiskeri, paddleboards og kano

Der kan lejes fiskeudstyr og købes fiskekort i fællesstuen. Der kan fanges aborre, geder og karper i søen. Paddleboards og saunaophold kan lejes. 

97EE16D9-2B98-41CC-AAF1-EA0CD8C99AD5.heic
 • Hvad koster et ophold på Naturlig på Korsgården?
  Opholdet varierer i pris afhængig af sæson, antal overnatninger og hvor mange i er. Prisen er mellem 1200 og 1900 for to personer inkl. lækker morgenmad.
 • Må jeg tage min hund med på Korsgården?
  Jada, tag endelig din hund med. Der er god plads på Korsgården til både dyr og mennesker og du vil sandsynligvis også møde vores labrador Billy. Det koster 300 kr. at have hund med og vi beder dig om at hunden ikke ligger i møbler eller seng.
 • Er der mulighed for at annullere eller ændre en booking?
  Som udgangspunkt er det ikke muligt at annullere din booking. Såfremt du er blevet forhindret på en given dato, så kontakt os for en løsning på info@naturligpaakorsgaarden.dk

Har du stadig spørgsmål?

bottom of page