top of page
IMG_4293.jpg

Naturlig på Korsgaarde øhop luksus camping naturcamp familieferiede danske sydhavsøer

OVERNATNING

OG FACILITETER

Når I ankommer til Naturlig på Korsgaarden, bliver I budt velkommen i vores hyggelige bushcraftstue med fælles faciliteter. Her får I udleveret en trækvogn med kogegrej, rustikke jerngryder, pander og andet godt udstyr til jeres bolig for de næste dage.

 

Bushcraftstuen fungerer som et fælles samlingspunkt, hvor I kan få al den information, I har brug for til jeres ophold, omgivelserne og den skønne natur. Det er også her, man måske kan møde andre gæster, eller lokale der kigger forbi.

 

I kiosken kan man købe kaffe, the, kolde drikkevarer og til tider snacks fra lokale leverandører. Her vil indimellem være råvarer fra de omkringliggende gårde, som varierer alt efter sæsonens udbud.

 

Ved siden af bushcraftstue vil vi senere  indrettet et fælleskøkken, som har lidt flere muligeheder end i den private lejr. Her kan kan de voksne lave mad, mens børnene leger.

 

Når I er blevet vist vej til jeres shelter eller telt, vil I opdage, at de er enkelt men lækkert indrettet med plads til en familie på 4 personer. Teltene vil være klargjorte til 2 personer i dobbeltseng og op til 3 enkeltpersoner i kvalitets foldudsenge. Mulighederne er dog mange, så vi kan snildt gøre klar til en større vennegruppe i flere shelters og telte i en klynge.

 

Der er adgang til pæne, rene og miljøvenligetoiletter og der er mulighed for at tage et brusebad. Man kan også blot tage en dukkert i en af søerne.

 

Hver bolig har sit eget bålsted, hvor I kan tilberede jeres lækre måltider. Måske lykkes det at fange en fisk. Ellers er der mulighed for at købe lokalt økokød. Der er mulighed for at købe alskens friske og økologiske grøntsager hos de nærtliggende gårdbutikker, på vores grund finder du spiselige blomster og krydderurter.

KORSGÅRDEN
KOR
T MED VANDRERUTER

TELTE & SHELTER

GENEREL INFORMATION

Telte og shelters er placeret på træplatforme og der er mulighed for at få brændeovn installeret. I har adgang til bålplads, lækre gryder, grillhandsker og service. 

 

I kan tage et simpelt og grønt brusebad i haven eller en tur i søvandet. Man kan også blot tage en dukkert i den store sø.

 

Vi har pæne og rene, miljøvenlige toiletter.

 

Teltene og Shelteret kan gøres klar til 2-4 sovepladser.

Shelters kan gøres klar til 4-6 sovepladser.

 

Vi har fælles udekøkken ved gården (work in progress)

 

Priserne for 2 personer per overnatning er inklusiv morgenmad. Øvrige måltider står man selv for.

Der er mellem 40 og 80 meter til nærmeste nabo mm. andet aftales.

PRISER

Telte:

 

Lavsæson:

Fra 1500 kr. for 2 personer

 

Weekender og ferier:

Fra 1700 kr. for 2 personer

 

Ekstra opredning:

300 kr.

 

I højsæsonen bookes minimum 3 overnatninger

Shelters:

Sæson:

Fra 2000 kr. 

 

Ekstra opredning:

300 kr.

 

I højsæsonen bookes minimum 2 overnatninger

En forsmag på Korsgaarden

bottom of page