top of page

Glamping og Døllefjelde Musse Marked - En Oplevelse for Hele Familien!

Hvis du leder efter en weekend fyldt med sjov og oplevelser for hele familien, så er Korsgården og Døllefjelde Musse Marked det perfekte valg!


Naturlig på Korsgården er et idyllisk og naturskønt sted beliggende på Lolland, hvor du kan nyde roen og den smukke natur, samtidig med at du har mulighed for at opleve spændende aktiviteter og arrangementer.


En af de mest populære begivenheder i området er Døllefjelde Musse Marked, som afholdes hvert år i Maj måned. Markedet er kendt for at tiltrække tusindvis af besøgende fra nær og fjern, og byder på en lang række spændende oplevelser for både børn og voksne. I år afholdes markedet i forbindelse med Store Bededag og starter derfor fra torsdag d. 2. Maj og slutter søndag d. 5. Maj.


Når du besøger Døllefjelde Musse Marked, vil du opleve en helt særlig stemning og atmosfære. Markedet har eksisteret i mere end 40 år og byder på over 400 boder med alt fra mad og drikke til kunsthåndværk og spændende gadgets. Du kan også opleve et stort loppemarked med masser af skatte og sjove ting til hjemmet.


For børnene er der også masser at opleve på markedet. Der er børneunderholdning, legepladser, ponyridning og meget mere. Alt sammen noget der vil skabe minder for livet. Efter en lang dag på markedet kan du vende tilbage til Korsgården og nyde en lækker middag, som du selv har tilberedt over bål med friske krydderurter fra gården. Du kan slappe af i de hyggelige omgivelser og nyde samværet med familien og vennerne.


Døllefjelde Musse Marked er en oplevelse for hele familien, og hvis du overvejer at tage på Korsgården i den weekend, så er det absolut en begivenhed, som du ikke bør gå glip af. Book din overnatning i god tid, så du kan få det bedste ud af din weekend på Korsgården. Vi glæder os til at se dig!


Forårshilsner


Morten


P.S bemærk at markedet ligger ca. en kilometer fra Korsgården. Afhængig af vindretning, kan man hører festen fra gården.

143 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page