top of page

Virksomhedsophold

Korsgaard, Saunaen-4922.jpg

Book et mikroeventyr I husker

Er du på udkig efter en destination, der kan give din virksomhed den ultimative kick-start efter ferien, eller trænger I til at komme væk fra hverdagen for at styrke sammenholdet og fastholde medarbejdere?

 

Hvad end du skal holde din sommerfest, team building eller strategisk session har Korsgården har alt, du behøver! 

Med plads til 40 personer overnattende og en række faciliteter, såsom kano, mega Sup boards med plads til 6 personer, grej til at fiske og mulighed for at booke guides til forskellige aktiviteter som sanketure, garanterer Korsgården en unik oplevelse i naturen. 

Vi hjælper med at skræddersy jeres ophold og tilbyder praktisk hjælp, der gør at I kan få maksimalt udbytte af jeres tid. Vi kan tilbyde professionelle salgskurser, program med team building aktiviteter samt kontakt til lokale partnere afhængig af jeres behov. 

Jeg garanterer at det bliver et mikroeventyr I husker.

Shelters og fælles spisetelt-0895.jpg
"Vi havde den bedste oplevelse af at besøge Naturlig på Korsgaarden. Vores telt lå i de fineste omgivelser lige ud til søen, vi plukkede vores egne krydderurter til aftensmaden, fik stået på paddleboard og fisket. Ejerne er de sødeste, varmeste og mest hjælpsomme mennesker vi længe har mødt, og det gjorde blot hele oplevelsen endnu bedre. Vi kommer gerne igen! Tak for en virkelig god oplevelse"

Cristel O

Om værten

Morten Helbo, ejer af Korsgården og konsulent

Jeg har 25 års erfaring som selvstændig og konsulent i Mind United  og Deloitte med speciale i implementering af strategi. Jeg valgte i 2021 at sætte tempoet ned og huske at tage et pusterum for at få mere ud af livet. Jeg har nemlig fundet ud af at værdien i ikke at have en agenda - kan være den bedste agenda.

Kontakt mig hvis du er nysgerrig på vores sted og del dine ønsker, så vil vi gøre vores for at få det til at lykkes. 

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
5716999D-2020-458C-8EC1-DBBA36DE3DAC.heic

Overnatningsmuligheder

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, gode forslag eller lyst til at samarbejde. 

Naturlig-paa-korsgaarden-owayy-fiskeoernen-4.jpg

Tåstrupvej 5, 4880 Nysted

Tak for din henvendelse!

bottom of page