top of page

Naturlig på Korsgaarden

FILOSOFIEN OG PERSONERNE BAG

Morten Helbo

Iværksætter og vicevært med ansvar for kiosk og faciliteter fortæller:

‘Da jeg var dreng, tilbragte jeg hver anden weekend og alle sommerferierne på Sejerø.

 

Jeg tænker tit på, hvad det var, jeg var så glad for ved Sejerø og det jeg husker er at hele familien, vores venner og kærester lå i drømmesenge rundt om et stort bål, spiste snobrød med smeltet smør og marmelade, min mor kom med. Vi fortalte jokes og delte dybere emner. Vi talte sammen. Derudover tog vi på havnen og hentede frisk fisk. Min far lærte mig at jage og vi havde en kæmpe urtehave, hvor min favorit var de nye friske kartofler med koldt smør og salt.

 

Livet på Sejerø drejede sig om at være sammen, jagt på den rigtige måde, hvor vi skød de dyr, vi havde brug for, fiskeri hvor vi fangede de fisk, vi kunne spise og naturligvis god mad.

 

Jeg husker også det hårde arbejde, når vi skulle klippe hæk og slå græs, så jeg kunne spille fodbold. Men nu hvor jeg er blevet ældre, sætter jeg pris på den læring og tilfredsstillelse, der er i at gøre et stykke arbejde, hvor resultatet kan ses og hvor vi alle kan glæde os over det.

 

Alt dette vil jeg godt give til min familie og

alle mine gæster på Naturlig på Korsgaarden.

 

Jeg har stort set været selvstændig hele mit arbejdsliv og jeg har altid knoklet for at tjene penge nok til at leve det dyre københavnerliv, så jeg kunne opretholde en livsstil med dyr bolig i Tårbæk, dyr bil, ferier, jagter og ikke mindst sørge for, at mine børn havde det så godt som muligt.

En dag kunne jeg bare mærke, at det at være en del af ræset, hvor mere er lig med bedre, ikke længere var mig.

Jeg tror på, at den der går lykkelig til ro om aftenen eller for den sags skyld, den der tager afsked med denne verden med et smil på læben, er den der har haft flest gode oplevelser og har grinet mest. Derfor må man indimellem træffe nogle beslutninger og kaste sig ud i nogle projekter, hvor noget går godt og andet går galt.

Jeg har nu valgt at flytte til Store Musse på Lolland for at nyde, den tid jeg har til rådighed. Her vil jeg leve omgivet af naturen sammen med familie, venner, lokale partnere og alle jer gæster, der vælger at lægge vejen forbi.

Jeg vil glæde mig til at byde jer velkommen til et sjældent og anderledes sted, hvor visionen er, at vi i fælleskab kan skabe gode oplevelser og magiske øjeblikke ligesom dengang på Sejerø’

helbo.jpg

Naturlig på Korsgaarde øhop luksus camping naturcamp familieferiede danske sydhavsøer

0F5493A8-9AED-41D4-857B-852F6978C908_1_1
IMG_2656.jpeg
7A314107-AE01-4E2F-B72D-53B81A5B1318_1_1
bottom of page