top of page

Om Naturlig På Korsgården

IMG_2656.jpeg

Filosofien bag Korsgården

Da jeg var dreng, tilbragte jeg hver anden weekend og alle sommerferierne på Sejerø. Jeg tænker tit på, hvad det var, jeg var så glad for ved Sejerø og det jeg husker er at hele familien, vores venner og kærester lå i drømmesenge rundt om et stort bål, spiste snobrød med smeltet smør og marmelade, min mor kom med. Vi fortalte jokes og delte dybere emner. Vi talte sammen. Derudover tog vi på havnen og hentede frisk fisk. Min far lærte mig at jage og vi havde en kæmpe urtehave, hvor min favorit var de nye friske kartofler med koldt smør og salt. Livet på Sejerø drejede sig om at være sammen, jagt på den rigtige måde, hvor vi skød de dyr, vi havde brug for, fiskeri hvor vi fangede de fisk, vi kunne spise og naturligvis god mad. 

Jeg har været selvstændig stort set hele mit arbejdsliv og jeg har altid knoklet for at tjene penge nok til at leve det dyre københavnerliv, så jeg kunne opretholde en livsstil med dyr bolig i Tårbæk, dyr bil, ferier, jagter og ikke mindst sørge for, at mine børn havde det så godt som muligt.

En dag kunne jeg bare mærke, at det at være en del af ræset, hvor mere er lig med bedre, ikke længere var mig.

Jeg tror på, at den der går lykkelig til ro om aftenen eller for den sags skyld, den der tager afsked med denne verden med et smil på læben, er den der har haft flest gode oplevelser og har grinet mest. Derfor må man indimellem træffe nogle beslutninger og kaste sig ud i nogle projekter, hvor noget går godt og andet går galt.

I 2020 flyttede jeg til Store Musse på Lolland for at nyde, den tid jeg har til rådighed. Her vil jeg leve omgivet af naturen sammen med familie, venner, lokale partnere og alle jer gæster, der vælger at lægge vejen forbi.

Jeg vil glæde mig til at byde jer velkommen til et sjældent og anderledes sted, hvor visionen er, at vi i fælleskab kan skabe gode oplevelser og magiske øjeblikke ligesom dengang på Sejerø.

Vores værter og medhjælpere

Naturlig på Korsgården kunne ikke eksistere uden al den hjælp jeg har fået fra venner, familie og gæster, der kommer med gode input. Tusind tak til jer alle sammen. Her er et par af dem, som der er en chance for du møder, når du besøger Korsgården. 

IMG_2656.jpeg

Morten Helbo

Ejer og vicevært

IMG_8004.jpg

Joachim

Vært

IMG_8001_edited.jpg

Bente

Medhjælper

Pernille Sarah.jpg

Pernille-Sarah

Kommunikationsansvarlig

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, gode forslag eller lyst til at samarbejde. 

Naturlig-paa-korsgaarden-owayy-fiskeoernen-4.jpg

Tåstrupvej 5, 4880 Nysted

Tak for din henvendelse!

Sæsonåbning

April & Maj

Juni & September

Juli og August

Fredag - Søndag + Helligdage

Torsdag - Søndag + Hellidage

Alle dage

bottom of page