top of page
B1B101A0-C0DF-40B4-A300-CBD74A01B75F.heic
6.jpg

Vi giver dig tid til at nyde, skaber og genopleve mindefulde øjeblikke i naturen (værdi fra 1500 kr.)

Vind en overnatning på Korsgården for 2 personer

- Ann-Marine S. 

Helt fantastisk sted, meget idyllisk og vildt flotte telte, der ligger ned til vandet. Vi var der med 4 børn, og de elskede det! Ved ankomst får man en vogn med alt hvad man skal bruge til at lave bål og præparere sin egen aftensmad. Der er en brændeovn, hvis det bliver koldt om natten. Om morgenen kan man hente en rigtig lækker morgenmad hos Morten og enten spise den i pejsestuen eller ved sit eget telt. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi kommer derned.

- Lisbet M. 

Trænger du til at koble af.? Bare nyde livet, nærværet og hyggen så er Korsgaarden helt perfekt. Er lige hjemvendt fra et fantastisk ophold, og jeg har allerede lyst til at vende tilbage. Omgivelserne er magiske og noget man ikke kan få nok af. Jeg er fyldt med glæde over hyggestunderne vi har haft. Vi har samlet bær og svampe til at lave mad over bål, fisket og vigtigst af alt grinet. Derfor tak for en skøn oplevelse Morten, det er et skønt sted du har dig!! ☀️

09B3A178-8233-4E60-ABF1-C29FE1628D85.heic
9.jpg

Deltag i konkurrencen og få 15 % rabat

Vinderen af konkurrencen trækkes efter d. 15. Marts og annonceres via vores Facebook-side og Instagram-side. Kan du ikke vente, så bestil inden d. 15. Marts og få 15 % rabat på overnatninger i April, Maj og Juni. Du modtager rabatkoden på mail. 

4 gode grunde til at tage på minieventyr på Korsgården

Et minieventyr i naturen gør underværker

Har du brug for en pause? På Korsgården er det nemt at få en god og afslappende oplevelse i naturen. Vi har nemlig sørget for det praktiske, så du sænke skuldrene sammen med din familie, din kæreste eller dine venner. Så er der plads til at hygge rundt om bålet, fange fisk eller sejle en tur på søerne. 

2

Magien der opstår i naturen og rundt om bålet 

De små magiske øjeblikke opstår ofte, når man, efter en begivenhedsrig dag i det smukke landskab, skal tilberede aftensmaden, med det man har fanget eller fundet. Grillet torsk med rørhatte, lokale økokartofler med urtesmør og skovsyre efterfuldt af vilde brombær er en menu, de fleste vil sætte pris på.

Afslapning og hygge med familie eller venner

Slap af i vores sauna eller på en paddleboard på søen, mens du nyder det smukke landskab. Eller nyd en kop kaffe eller te i ro og fred i vores hyggelige opholdsstue. Korsgården er det perfekte sted for dem, der ønsker at koble af og nyde livet i det fri. Vi har plads til større grupper og også plads til at du kan være dig selv med en ven eller en partner. 

4

Oplev Maestranza-øjeblikke og søde mennesker

Maestranza er et spansk ord, der refererer til en mestre noget. På Naturlig på Korsgården mestrer vi kunsten af at værdsætte de små øjeblikke og hjælper hinanden med at skabe gode oplevelser i naturen. Vores gæster er ikke bare kunder, men en del af vores fællesskab, og vi elsker at se, hvordan alle hjælper hinanden med at skabe de bedste oplevelser for hinanden.

bottom of page